ETERISK OLJA = BÄSTA HUSAPOTEKET

Höjer livskvalitén, förbättrar hälsan och förlänger livet

– Don't knock it 'til you've try it! –

Håll dig friskare, bli piggare, mentalt stabilare, mer miljövänlig med hjälp av eterisk olja.

Det är märkligt att det finns så mycket fördomar och förutfattade meningar om eterisk olja, speciellt om man verkligen tänker på vad det egentligen är och kommer ifrån;

Helt naturligt och ekologiskt återvunnet (destillerat) från naturen.

Och det är ännu märkligare hur vi känner större tillit till något kemiskt från apoteket än från naturen. Innan kemisterna började laborera fram olika onaturliga ämnen i sina labb så var det från växtriket vi hittade vår medicin. Då har jag inte ens gått in på allt skit vi har i hemmet (och vad de innehåller!) i form av diskmedel, rengöringsmedel, våtservetter, fönsterputs, smink, schampo osv osv. Ett kemilabb kort och gått som innehåller ex antal giftiga och cancerframkallande ämnen. Inte undra på att vi måste detoxa, tarmskölja, ansiktslyfta, botoxa, för att se så ”naturliga” ut som möjligt. Ni hör ju själv pusslet går inte ihop. Och bäst av allt skulle du börja kemikalierensa hemma, knapra mindre piller och använda naturligt smink skulle du säkert både tjäna pengar och garanterat må så mycket bättre! Det är dags att vi hittar hem till vad som är bra för kroppen, igen.

Ja, jo, visst vi var också skeptisk

Jag minns julkalendern från förra året, Storm på Lugna gatan, i grannhuset till familjen Storm bor Malva, Simon och Sten, tre hippies som är utöver yoga, meditation och eteriska oljor. Det var speciellt en scen där mamma Sanna säger nå’t i stilen med att ”de håller på med eteriska oljoooor”, och himlar med ögonen. Och nu är jag/vi där själv och ser att det bara är en fördom som vi skapat. Som vi gör med allt vi inte förstår eller vågar oss på att förstå. Vi är väldigt trygga i vår ”Sverigebubbla”. Allt är vackert kategoriserat. Det är så vi skyddar oss själva.

Så, ja jag måste erkänna jag var en av dem som var skeptisk innan jag provade. Men när vår dotter fick en grav förkylningsastma och vi tvingade på henne en ansiktsmask och sprutade in en gasliknande medicin, medans hon grät hysteriskt – var vi öppen för att prova allt! Till och med eteriska oljor …

Vi blev tipsad på nätet om en eterisk olja som går under namnet R.C.
– Den förändrade allt! (Skulle nästan kunna tatuera in det på kroppen)

Redan efter första natten vi körde doftspridaren med den oljeblandningen var hon sitt forna glada spralliga barn igen.
Vi tappade nästan hakan. Sen började vi prova på allt som kom i vår väg;

Min ansträngningsastma är borta. [recept]
Jag har slutat med allergimediciner mot pollen och gräs. [recept]
Mina munblåsor försvinner när jag oljebehandlar. [recept]
Min tunnhåriga skalle har fått hår tillbaka. Inte för att jag bryr mig, men det är kul att testa! [recept]
Fort jag får ont i ryggen kör jag olja och smärtan försvinner. [recept]
Vi får aldrig löss längre. En dagisklassiker man gärna slipper. [recept]
 Barnen sover som lamm. [recept]
Vi har inte VAB:at en gång sedan vi började. Fort de börjar snörvla brassar vi på diffusern. [recept]

… coolast av allt; Det är direkt från naturen. Inga konstigheter adderade, bara 100% ren olja – Som att vrida ur ett träd på alla dess samlade krafter från årtionden tillbaka! Ni vet ju hur nyttig, viktig (!), all växtlighet är för jordens syresättning.

Viktigt med att det är 100% eterisk olja

Det är skillnad på oljor och oljor. Snabbaste sättet att ta reda på om det är riktigt bra kvalitet är att kolla prislappen; Superbillig=superkasst. Högre pris=Bra kvalitet. Oavsett, läs alltid innehållet och leta efter varningstext!

OBS! En varningssignal är att står det att man måste tvätta händerna efter man använt en olja, då är det inte ren och högkvalitativ eterisk olja! √

Young Living – Bästa oljan på marknaden!

Vi använder oss av Young Livings oljor de är helt enkelt renast, naturligast, snällast och nyttigast för oss. Helt enkelt det bästa kvalitet som går att få. Värt vartenda öre när man hittar oljorna som funkar!

Snabbt sammanfattat om deras mastodonta kvalitetsäkrande kallat Sead to Seal;
– De odlar allt själv. På gårdar runt om i världen.
– Marken måste ha varit giftfri minst 50 år innan de börjar så något.
– Inga bekämpningsmedel får användas, förutom deras egna oljor.
– Man handplockar de sköraste växterna vid skörd.
– Allt kvalitetssäkras i deras egna labb innan det buteljeras.
Min favorit …
– Det finns en gård i USA, vars manager ger de anställda ledigt ifall de kommer till jobbet och är grinig eller haft en tuff natt. Han vill inte att skörden ska kontamineras av dålig karma! *ha ha

Okej, Peter, got ya … you got me att Hello!

Hur gör jag?

Det här är ju den biten som tar lite död på mig som person, men jag känner att det är så jävla viktigt att fler provar. När man löst sina problem, besvär, ont … you name it. Det går inte beskriva livskvalitén du får tillbaka på köpet!! So, give it a go, fullt ut – det är sjukt spännande också att testa sig fram. Det är som att ha sitt eget kemilabb, utan kemikalier! *Yeay! Känner att jag blir som ett barn på nytt!*
Som bara nu till exempel håller jag på att experimenterar med oljor i matlagning. Och i Gin & Tonic. Min bror är en grym bartender som kan smaker – han har pekat mig i rätt riktning. Så snart så ska jag lägga upp några goda recept i Hello Bloggen! Oj, nu kom jag av mig visst, sorry …

Bästa sättet att lära känna oljorna är att beställa ett startkit med en doftspridare. Då ingår det 12 oljor. Bara 3-4 stycken har du kommit upp i samma prislapp. Så det är dumt att inte köra på ett kit, helt enkelt.

I starkitet kan man välja på två olika doftspridare;

Dewdrop heter den ena doftspridaren (bild 1. nedan). Dewdrop är specialdesignad med upp till tio timmars spridning, automatisk avstängning, och 11 olika schysst ljus. Lite som en Phillips Hue fast hälsosammare!
Dewdrop samt 12 st oljor kostar 1562 kr.

Aria heter den andra. Lite som Arya Stark, en liten stark krigare som bara vill gott, som vet hur man sparkar rumpa mot skiten som står i vägen (om ni har set Game of Thrones;). Den är gjord av glas och trä med upp till tolv timmars spridning, kan lysa i 11 olika färger, spela inbyggd avslappningsmusik eller egen musik via mobilen och kan styras via en fjärrkontroll.
Aria och 12 oljor kostar 2538 kr.

Båda doftspridarna fungerar även som doftspridare, luftfuktare och atomizer vilket betyder att vattnet omvandlas till ånga. Eftersom man bara använder 1–2 droppar i taget räcker oljorna länge. Båda starkiten är rabatterade till halva priset mot att köpa allt separat.

Nedan finns instruktioner för hur du beställer ett Startkit.

Eterisk olja Startkit

BESTÄLL HÄR ELLER HÖR AV DIG

Young Living är ett amerikanskt företag och det är kanske inte alltid helt lätt att förstå deras tillvägagångssätt. Men har du lite onlineshoppingvana så klarar du det säkert.
Men jag har för säkerhetsskull snickrat ihop tre alternativ nedan. Så välj det sätt som passar dig bäst … sen är det bara vänta på ett tjusigt paket och ett trevligt möte med mig!

Alt. 1: Gör beställningen själv:

1. Klicka på beställningsknappen, nedan;

Gör beställningen själv här

2. Klicka på “Medlem” istället för “detaljhandelskund.” Det är enda sättet att få ett startkit för nästan halva priset och handla 24% billigare i framtiden om du vill handla igen. Att du blir medlem betyder dock inte att du måste handla oljor igen. Välj Sverige som land och svenska.

3. Klicka i att du en medlem introducerade dig och fyll i mitt medlemsnummer 18313723 i båda fälten. Följ sedan instruktionerna.

4. När du kommer till “Essential Rewards”, scrolla förbi. (Inte aktuellt nu men vill du fortsätta handla i framtiden är detta det mest förmånliga sättet).

5. Vill du lägga till fler produkter, klicka på fortsätt shoppa, annars gå vidare.

√ Klart, bra där!
Inom kort kommer något grymt spännande hem till dig! Sen ser jag med spänning fram emot att höras och köra igång!


Alt. 2: Beställ och gör en Smooth Payment med Klarna:

1. Ladda ner Klarnas app och logga in.

2. Klicka på ”Shopping” och skriv in Hellogoodliving i sökfältet.

3. Klicka in på hellogoodliving.com och sedan på ”Kom igång” i menyn.

4. Kicka på beställningslänken nedan och följ sedan instruktionerna nedan;

Beställ här genom Klarna

5. Klicka på knappen ”Betala med Klarna”. Fyll i belopp och välj sedan om du vill betala med faktura eller delbetalning. Då skapas ett engångskreditkort (som gäller i 24 h) vars kortnummer du kopierar innan du går vidare. 

6. Klicka på “Medlem” istället för “detaljhandelskund.” Det är enda sättet att få ett startkit för nästan halva priset och handla 24% billigare i framtiden om du vill handla igen. Att du blir medlem betyder dock inte att du måste handla oljor igen. Välj Sverige som land och svenska.

7. Klicka i att du en medlem introducerade dig och fyll i mitt medlemsnummer 15357806 i båda fälten.
Följ sedan instruktionerna. 

8. När du kommer till “Essential Rewards”, scrolla förbi. (Inget måste nu men vill du fortsätta handla i framtiden är detta det mest förmånliga sättet).
Rekommenderas. Lätt att ta bort sen annars. Jag kan annars göra det åt dig.

9. Vill du lägga till fler produkter, klicka på fortsätt shoppa, annars gå vidare.

10. När du kommer till kassan klickar du på ”Betala med klarna” för att lösa in ditt kort.

– Ja, lite fler klick, men kan vara värt för att få det på avbetalning. Snart kan vi börja byta erfarenheter!


Alt. 3: Jag hjälper dig med beställningen:

Om du tycker det verkar krångligt kan jag lägga beställningen åt dig så skickar jag sedan en länk med inloggningsuppgifter så behöver du bara gå in och betala. Fyll bara i formuläret nedan så ordnar jag resten.


Error: Please check your entries!

När du fått ditt kit; HÖR AV DIG!

Hör av dig när du fått ditt kit så kör vi igång. Vi kan ses om du bor nära Norrköping annars kör vi via Skype, Zoom, Facetime eller telefon.
Det ser jag fram emot! <3

Hoppas du känner dig lika taggad som jag är. Det här är bra grejer. Och fler behöver få må bättre. Det är därför jag tycker allt på denna hemsida är så viktigt. Livsviktigt! Det är inte okej att fortsätta må dåligt. Speciellt inte när det finns saker man kan göra för att förändra sin situation. Ingen kommer att göra det åt dig.

Livet är till för att levas. Vi har bara en chans. Nu kör vi!
/Peter

Peter Mäkelä Livsstylisten

Peter Mäkelä
~ Ditt livs bollplank, at your service ~

One more thing …

När du provat, inte fegat ur utan verkligen provat med att lösa problem, som jag tycker det handlar om, dvs tagit tag i den där hostan, fått bebisen att sova om nätterna, smörjt på det där ond knäet, behandlat den där vårtan, motverkat den jobba huvudvärken och som många andra fått ditt människobarn som har ADHD att känna hopp om livet …
Ja, fort du stöter på ett problem tänk; Vad och Vilken olja kan lösa detta!? Var nyfiken, det är sjukt spännande att testa sig fram.
Och belöningen är stor när man lyckas. Samt vi som vet bättre har flera intressanta grupper som mer än gärna hjälper till med lösningar.
Det finns tom appar.

Jag personligen är just nu inne på experimentera med oljor i matlagning.
Ja, det finns massa goda oljor för det också. Men det tar vi när du blivit varm i kläderna och är piggare, mår bättre och blivit lika hooked som vi!

Då tycker jag att du också ska bli en ambassadör som jag att förmedla detta vidare. En bonus utöver ditt bättre välmående är att du kan tjäna en hel del pengar, få bonus och glädjen av att hjälpa andra!

Hör av dig …
så kanske du kan bli min teammedlem och vi kan missionera och experimentera tillsammans!


Känner du dig träffad av min livsberättelse?
Då är det hög tid, som startsidan förmedlar; att det är dags agera nu.
Det här är hemsidan som hjälper dig hitta hem i dig själv!
Låt mig berätta om de 12 kategorierna i livet, som förändrade mitt liv.

Läs mer här om vad det innebär.