DEN INRE RESAN

(antologi)


[DET FINNS BÖCKER KVAR]

Den inre resan

Snön svepte in över det kala flygfältet, nästan som i slow motion. Det enda man kunde se var ett majestätiskt landskap av bergstoppar och dalar som bredde ut sig runt omkring oss. Himlen var klarblå. Norrland visade sig från sin vackraste sida förutom en ”liten” detalj – Det var minus 43 grader. Vår enda uppgift för dagen var att överleva. Spara på vår energi.

Är de första orden jag inleder mitt kapitel med, jag har valt att skriva om;

ENERGI – DEN BORTGLÖMDA SUPERKRAFTEN

Har jag döpt mitt kapitel till i antologin Den Inre Resan. Jag har valt att skriva om energi, mest för att det känns som ett högaktuellt ämne, som vi tar för givet. Något vi glömmer bort att det är en färskvara, som vi konstant behöver fylla på. Vi är också dåliga, rent ut sagt, på förvalta vår energi klokt. Vi har en tendens att slösa den på sociala media, dränerande relationer och jobb vi avskyr mm. Jag kommer prata om hur du kan skapa energi, bör hushålla den och hur du ska använda den.

Utvecklas!

Är du intresserad av att utvecklas på ett personlig plan är jag övertygad om att någon av oss 13 medförfattare har antingen en historia du kan relatera till eller verktyg du kommer ha nytta av. Vi berättar alla om våra resa, historia och delar med oss av våra lärdomar.

Det bästa med antologin är att den är så mångfacetterad – 13 personers inre resor, livsöden och lösningar i en bok. Inspirerar inte det så har du förhoppningsvis redan hittat dig själv, livet du är menat att leva eller har den sällsynta förmågan att bara vara lycklig. Annars rekommenderar jag starkt denna bok.

Böcker Den inre resan (antology) Peter Max Mäkelä

Intresserad?

Jag har ett 70-tal böcker kvar (sedan kommer den endast finnas i handeln) som jag skulle bli hedrad av om du skulle vara intresserad av. Jag bjuder på frakten.

Beställning eller direktköp

Pris: 295 kr (inkl frakt)
Betalning: Swisha till +46704717074
Skriv: Den inre resan med signatur (om du vill ha den signerad) + namn och adress

Har du några frågor eller önskas det en speciell signatur till någon speciell person meddela mig gärna i chatten nedan.
Ser verkligen fram emot att få höra dina tankar/reflektioner efter du läst boken (och mitt kapitel).

Medförfattare i antologin

Det har varit en ära att få medverka i antologin tillsammans med andra inspirerande ”överlevare”, dessa fantastiska medförfattare är:
Patric Svanberg, Lucy Larsson, Mikael Säflund, Evelina Roos, Michael Henell Timander, Yoga och Mindfulness, Stina Helenefors, Angela Askell, Karin Rosell, Jenny Sundman, Romina D’larte och Carina Hammarsten.

Extra tack även till förlaget ARC Publishing och Carina Hammarsten, CH Spirituellt för i ett inspirerande samarbete.

Kapitel i boken Den inre resan

1. Transformation genom energifrekvenser (av Carina Hammarsten)
2. ENERGI – DEN BORTGLÖMDA SUPERKRAFTEN (av Peter Max Mäkelä)
3. Du kan förändra verkligheten på sekunder (av Mikael Säflund)
4. Yoga och mindfulness räddar liv (Kristin Jennefelt)
5. Vägen till mitt sanna jag (Stina Helenefors)
6. Självkärlek och inre potential (Patric Svanberg)
7. Att vara modig betyder inte att jag inte är rädd (Lucy Larsson)
8. All förändring börjar inifrån (Angela Askell)
9. Från helvetet halvägs till himlen (Karin Rosell)
10. Början på slutet (av Michael Henell Timander)
11. Älska mig – annars dör jag (Evelina Roos)
12. Vi har alla möjlighet att ta kontroll över våra liv (Jenny Sundman)
13. The art of you (Romina D’Larte)


Lyssna på mitt radioprogram!

Jag fick även äran att producera ett eget radioprogram.
I detta avsnitt får du en djupare inblick i min livsresa, varvat med musik från mina olika perioder i livet.
Häng med på en resa från barnarbetare, till Memphis Tennessee, till min jägarutbildning i iskalla Lappland till dykbravader och möten med ryska maffian …

[LYSSNA HÄR]


Slutord

Livet är tufft. Har du dessutom gått igenom en jobbig uppväxt, ett trauma, är i en ohälsosam relation osv är det ännu svårare att bryta mönstret. Men gör du det aldrig kommer du ligga där på dödsbädden och ångra dig. Dina sista tankar bör vara – Jag gjorde alltid mitt bästa och upplevde allt jag ville. Jag hade ett fint liv. Jag förvaltade det väl.

Det är min livsmotivation – Att bli mitt allra bästa jag så jag kan leva livet fullt ut och aldrig ångra något.

Även mina misstag i livet är jag tacksam för. Jag har aldrig stannat i den tanken och mått dåligt över de. För det är trots allt de som har utvecklat mig som person. Att komma dit mentalt är en av de största känslor du kan uppleva i livet. Varje steg i en medveten riktning är en riktning framåt. Våga misslyckas då hittar du till slut dig själv.

I denna bok har vi olika verktyg och tillvägagångssätt. Grejen är att hitta sina, men denna bok kommer inspirera dig att vilja fortsätta utvecklas. Det är alltid de första stegen som är de tuffaste. Våga. Vinn.

Jag har börjat skriva på en helt egen bok – där hela min livsresa fram till idag ska agera som livsinspiration. Att ingenting är omöjligt bara du ställer om dig mentalt. Boken kommer varvas med skrämmande, dumdristiga, häftiga, inspirerande berättelser och lärdomar. Arbetsnamnet just nu är ”Mitt liv som jakthund”.

Ta hand om dig. Det är ingen annan som vet bättre än du hur!
/Peter
– Live Life To The Max

❤

(P.S. Kul parantes, för mig – Jag fick även äran att designa omslaget. Hoppas det inspirerar till läsning.)

Den inre resan (antologi) EN GRIPANDE BOK Peter Max Mäkelä
– En gripande och levnadsinspirerande bok!

Beställ boken till dig själv eller någon du bryr dig om:

Det är alltid det första steget som är svårast. Här har du ett!

Peter Mäkelä Livsstylisten

Skrivet av Peter
Följ mig på Instagram