DAYTING

Vårda kärleken även på dagtid
date dating livshack lifehacks

Date night dagtid är bästa tiden!

Känner du också att det är hopplöst att få ihop en date night? Då är svaret ta en date night på dagtid! Ta en längre lunch, ta en ”friskvårdstimme”, jobba in eller ta ledigt. Oavsett hur du löser det så brukar det nästan vara lättare än att hitta en lucka i kvällsschemat, speciellt om man har småbarn. Framförallt orken tryter. När allt lag sig och lugnet infinner sig i hemmet brukar man oftast känna sig helt sänkt. I alla fall jag.

Osynk kan också vara ett problem

Jag och min hustru är oftast i osynk när det kommer till pigghet. Jag är morgonpigg och hon är en nattuggla. Vilket var jättebra vissa perioder i livet då vi kunde dela upp barnansvaret. Jag tog mornarna och hon kvällar och nätter. Men nu när våra barn börjar bli rätt självgående och vi vill hitta mer tid för varandra har våra kronotyper (inlägg kommer om detta) blivit mer påtaglig. Så då har vi löst det med att vi kör date night på dagtid!

Man ser varandra mer

Genom att ta en date night dagtid så, då båda är mer pigga och medvetnare ser man varandra på ett helt annat sätt. En romantisk rendezvous blir mer engagerad. Kärleksfullare helt enkelt. 

Vad ska man hitta på då?

Gå på bio, ta en picknick, åk iväg till någon vacker plats, promenera, älska. Överraska varandra! Hitta på något varannan gång.
Bara fantasin sätter gränser som det så inspirerande heter. 

Låt romantiken blomma. På dagtid!
/Peter

P.S. Anna! 
Vad sägs Downtown Abbey på nästa dejt? 😉

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pm-circle-medium.jpg

Skrivet av Peter
Följ mig på Instagram