ETERISKA OLJOR – BÄSTA HUSAPOTEKET

Kemikaliebanta och må bättre på alla plan
eteriska oljor livshack lifehacks

Eteriska oljor – Bästa fyndet!

Det var lite av en slump vi hittade eteriska oljor. Det började med att vår dotter fick infektionsutlöst astma och vi provade alla möjliga mediciner, hon blev ordinerad. Inget hjälpte. Och sista medicinen vi testade var med en ”ansiktsinhalator”! Och det var en pina att tvinga på henne den varje gång hon fick ett anfall. Det var av mer eller mindre slump att Anna ”sprang på” eteriska oljor. Tror det började med ett tips, som vi följde upp – och det fungerade!! Och våra ögon öppnades, stort. Vad mer kan dessa ”magiska” droppar göra, tänkte vi!?

Ansträngningsastma, munblåsor och förkylningar mm upphörde!

Oljan vi körde i en doftspridare som upplöste dotterns astma heter R.C.. Jag kände direkt att jag måste testa på min ansträngningsastma, som jag dragit på mig på ”äldre da’r”. Och det fungerade på mig också! Fantastiskt! Vi köpte ett Start Kit och började testa på div olika åkommor som munblåsor och begynnande förkylningar – som också upphörde. Vi blev hooked!!
Nu har det mer eller mindre blivit en del av vårt husapotek. Vi kör oljor på allt som kommer i vår väg ibland funkar det inte, men oftast så gör det det.

Back to nature

När man börjar tanka i banorna att det kanske inte är så konstigt att det fungerar så bra som det gör. Det är så otroligt rent och koncentrerat och direkt från naturen. Bara en liten 5 ml flaska med citronolja innehåller citronskal (där de allra nyttigheterna finns) från ca 25 citroner!! Det är rätt intense. Så klart eko-odlade. Från Young Livings egna helt giftfria odlingar.

Kostar men det smakar!

Visst, det kanske kostar lite mer. Men ser man till vad man får så är det banne mig billigt! Vi har inte köpt mediciner eller VAB:at på länge. Så, kvalitet må kosta lite mer – men det smakar därefter! En god investering, i hälsan.

Kemikalierensar hemmet

Vårt nästa steg är nu att kemikalierensa i hemmet. Nu när vi blivit så medveten om dess goda egenskaper känner vi att vi vill rensa bort allt som går. Det finns en hel uppsjö av oljebaserade rengörings- och hygienartiklar som kommer ersätta det mesta giftiga hemma. Bara det känns skönt!

Mina favoritoljor

Favoriterna varierar. Men några består som t ex;
R.C. för andning
Pine för skogsdoften
Thieves för mångsidigheten, som förkylning, blåsor och rengöring

Ska man investera pengar på någon olja så är det eteriska oljor. Just sayin’.
/Peter

P.S.
Då vi känner att dessa guldvärda droppar förändrat vårt liv till det bättre har hustrun Anna tagit beslutet att ”missionera” dessa till alla som behöver detta! Besök hennes hemsida hellogoodliving.se för mer info. Och jag har valt att missionera om att få ihop livspusslet, här på ”HGL.com”. Hälsa och livet – En vinnande kombo. 

Vill du också ge eteriska oljor en chans?

Besök Annas hemsida eller ta kontakt med henne!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pm-circle-medium.jpg

Skrivet av Peter
Följ mig på Instagram