feb 6, 2022

Barnbok:
Hedvig provar saker

barnbok Hedvig provar saker

Barnbok – Hedvig provar saker

Mitt nästa projekt med barnen blev tillsammans med dottern. Det hela började med en måsunge som bodde på vårt tak sommaren 2021.

Hedvig inspirerade till barnbok

Jag som förälder tycker det är viktigt att hitta på roliga, spännande och lite utmanande projekt med barnen. 

Det är inte bara utvecklande utan också ett fint sätt att umgås på. 

Vad bättre än att utgå från bådas talanger, tänkte jag. 

Det hela började Hedvig (som vi döpte ”henne” till), en måsunge som föddes på vårt tak. Detta är ingen nyhet för oss att måsar tycker om vårt platta tak. De kommer varje år. Men när den nykläckta familjen är flygredo flyttar de. Men det gjorde inte Hedvig. Hon stannade kvar längre än vi var van vid. Detta satte igång vår fantasti – Vi började resonera om att hon kanske inte visste att hon var en mås. Och kanske ville prova sig fram i livet. 

Jag inspirerade dottern till att komma på olika saker som Hedvig skulle prova på. Sedan fick jag henne att rita Hedvig när hon provade på olika saker. 

När jag såg hennes härliga illustrationer gick min kreativa hjärna igång och jag kände att vi måste avsluta berättelsen.

written by Hello Peter Max

Gör min dag med en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.