nov 7, 2019


Paying it forward

Hela denna sida är egentligen en självutvecklande process.

Jag tror på människor. Mänskligheten. Livet. Mig själv.

Jag blir så frustrerad, förbannad och besviken på att vårt ”fantastiska” system som inte fungerar. Vi sägs ha ett av världens bästa sjukvårdssystem. Men vi som är drabbade på ett djupare plan har ett annat svar; Nej, det håller inte måttet. Det suger! Jag vet bättre & Paying it Forward till dig som behöver vägledningen.

Vi måste vara starka för att orka få den hjälp vi behöver. Sen när vi får hjälp så ska vi vara glada över den ”tafatta” behandlingen vi får. Det enda jag fått från alla år av terapi, behandling och medicinering är lättsamma samtal. Det är inte okej! Det är fan i mig respektlöst att skapa ett system som bygger på pratstunder, piller och onlinebehandling som lösning.

Jag vet bättre. Jag vill ge dig en bättre lösning.

Min självterapi har gett mer än alla ”professionella” jag träffat. Jag har nästan alltid fått höra vilket imponerade jobba jag gjort/gör. Visst det är smickrande men jag är inte där för beröm. Jag vet redan att jag kan ”leverera”. Det har jag alltid gjort. Jag är expert på att problemlösa. Det är ”mellan radernaanalysen” som jag behöver hjälp med. I mitt fall.
Jag kan bara fantisera om alla andra som går på terapi om hur dåligt det går …

Paying it forward. Jag har hittat vägen och vill ge igen!

Som jag brukar säga; Alla bär vi på en ryggsäck, livets kappsäck, den är olika tung beroende på vår livsresa. Den är extra tung för oss med en tuff uppväxt (läs Min på Livsberättelse). Och den fylls hela tiden på med både tunga saker och lätta beroende på vad som händer under resan. Men något vi är dålig på är att tömma ryggsäcken på de där riktigt tunga sakerna. De där händelserna som vi behöver plocka ur, betrakta, tänka igenom, processa och komma fram till att det är dags att släppa den, lägga bort den för gott – den tynger bara ned oss och förhindrar att vi kommer framåt, i livet …

För oss som behöver riktig (äkta) hjälp

Hur många av oss har fått ihop sitt livspussel? Oavsett bakgrund, etnicitet, uppväxt, sjukdomar, mobbing mm mm. Jag är rätt säker på att bara bland de jag känner så är det inte många procent som kan säga att; ”Jag mår bra och är nöjd med livet. Allt är precis som jag vill ha det!”

Denna sida är dock främst för oss som behöver vägledning, tips & tricks (Lifehacks) och kanske ett bollplank från någon som upplevt livets alla sidor.


Kika in på min Instagram och säg Hello_Peter_Max!

written by Hello Peter Max

Gör min dag med en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.