aug 27, 2020PEPPES BRAVADER

Peppes bravader facebook

Peppes bravader nu på Facebook!

Så det kan bli, när inte haspen är på! Det var ju inte riktigt meningen att Peppes bravader skulle bli nå’t annat än säljannonser på Facebook.

Men ni ville annat … jag ger mig!

Jag är lite mållös över responsen på mina spontanimproviserade historieberättande annonser på Facebook. Ni vill inte att jag ska sluta. Så, det slutade med att jag gav mig hän och skapade en Facebooksida; Peppes bravader.

Säkert ett 10-tal personer frågar när jag ska skriva en bok!(?) De flesta säger att jag Aldrig får sluta sälja. Jag kan inte mer än skratta. Och faktiskt något jag verkligen behöver just nu. Om du har läst inlägget ”Varför jag säljer”, så förstår du varför.

En utmaning som rimmar med mina mål

Jag är en överkreativ människa, som väldigt lätt går igång på allt som är kreativt. Är det inte kreativt så gör jag det Det! En av anledningarna som avgjorde förutom att många gillar det jag skriver är att lära mig skriva bättre är ett av mina intellektuella mål. Vad mer utmanande att skriva humoristiskt.

Jag går även just nu en utbildning i Speed Reading. Att läsa och skriva är två ”ämnen” jag i princip aldrig utvecklat i vuxen ålder. Så, det var på tiden. Och det är oerhört inspirerande och utvecklande, måste jag säga!

Om det blir en bok eller bara ”bravader” online får tiden och ödet avgöra. Men lite lockande låter det allt. Har två bokidéer jag vill förverkliga. Men jag trodde ALDRIG att skriva en humoristisk fiktivberättelse skulle bli den första – mest nog för att jag är i ett väldigt allvarligt stadie i livet just nu. Men jag känner mig oerhört tacksam över att det kom in glädje och rörde om i allt det allvarliga. Tack för det …

Men jag har redan kommit på lite spår jag skulle vilja involvera följarna med. Men det får nog marinera ett litet tag till. 😉

Tack igen Alla, för all pepp och glädje!

Som sagt, tack för alla uppmuntrande ord, mothumor och pepp! Det har gett mig ny energi – som jag verkligen har saknat, en längre period.
Tack för det! <3

Gör min dag och följ Peppes bravader på Facebook. Hashtagen #peppesbravader kan du också söka på.
/Peter

*Jag la till det där med baby, måste lätta upp stämningen lite här. 😉

Peppes bravader facebook
Peppes bravader – En oskriven bok.
written by Hello Peter Max

Gör min dag med en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.